Welzijn Lansingerland zoekt vrijwillige coördinator

Lansingerland - Welzijn Lansingerland is op zoek naar een vrijwillige coördinator, die vraag en aanbod bij elkaar brengt. Bijvoorbeeld een oudere dame in Lansingerland die het leuk zou vinden om met een vrijwilliger naar buiten te gaan, maar geen familie in de buurt heeft. Haar korte termijn geheugen laat het regelmatig afweten. Als coördinator koppel je deze aan een vrijwilliger, die graag iets wilt doen voor oudere mensen en het heerlijk vindt om naar buiten te gaan. Op afstand volg je hoe deze samenwerking verder verloopt en geniet je ervan als blijkt dat beiden blij zijn met het contact.

Degene die Welzijn Lansingerland graag wil ontmoeten, is een mensenmens met inlevingsvermogen. Hij of zij heeft interesse in oudere mensen en vrijwilligers. De kandidaat is beschikbaar tussen de 4 en 6 uur per week en is in de gelegenheid om bezoeken te doen in heel Lansingerland. Daarnaast wordt de coördinator intern opgeleid en begeleid door de Coördinator van Welzijn.

Wil jij graag vrijwillige coördinator bezoekvrijwilligers worden? Heeft u vragen over en interesse in deze vrijwilligersfunctie, bel of mail dan naar Maria Boersma: 0620623708 of cih@swsl.nl

Meer berichten