Foto:

Muzikale voorstelling over vriendschap

In de Kinderboekenweek zagen leerlingen uit de groepen 1 en 2 van bijna alle basisscholen in Berkel en Rodenrijs een prentenboek tot leven komen. Ze bezochten de voorstelling 'Duizendpoot is moe' van Joyce Turek, waarin twee tegenpolen gewoon vrienden blijken te kunnen zijn.

Berkel en Rodenrijs - De leerlingen genoten van het verhaal over een keurige opgeruimde duizendpoot en haar artistieke chaotische buurman krekel die na een moeizame start toch een mooie vriendschap sluiten. En hoe je je stoute schoenen aan kunt trekken om iets te doen wat je heel spannend vindt. De kinderen dansten en zongen enthousiast mee op de vrolijke muziek en pakkende teksten, die ze al kenden uit het boek dat elke klas vooraf had ontvangen.

De voorstelling werd georganiseerd door Stichting Muzische Vorming Berkel en Rodenrijs. Deze stichting organiseert voorstellingen voor alle groepen van de basisscholen in Berkel en Rodenrijs met als doel de ontwikkeling en creativiteit van de leerlingen te stimuleren en te bevorderen.

Meer berichten