Foto:

Derde lichtjesavond wederom een groot succes

Afgelopen zaterdag vond de derde Lions Club Berkel en Rodenrijs Lichtjesavond plaats bij het Lionsbos. Dit jaar vond de avond plaats in samenwerking met Hospice Lansingerland. Er waren ruim 150 deelnemers.

Berkel en Rodenrijs - Chris Persoon, voorzitter Lions Club Berkel en Rodenrijs: "We zijn er trots op dat de Lions Club Berkel en Rodenrijs Lichtjesavond dit jaar weer vele bezoekers trekt en bedanken alle aanwezigen voor hun massale aanwezigheid. Het was dit keer extra bijzonder, omdat burgemeester Pieter van de Stadt de opening verzorgde. Ook zijn we blij dat de vriendenstichting van het Hospice Lansingerland ons heeft willen ondersteunen bij de organisatie en dat uitvaartverzorging Serry optrad als sponsor."
Het was een gedenkwaardige avond om samen te vieren, te gedenken of te eren. De avond werd aangekleed door prachtige zang van koor 'De Juiste Stemming' en een voordracht van Hans Cieremans. Ieder kreeg een gratis kaars voor de rondgang door het Lionsbos. Deelnemers konden een donatie doen voor de vriendenstichting Hospice Lansingerland.

Ook Lions worden?
Persoon: "Lions zijn mensen die zich belangeloos inzetten om lokaal en wereldwijd anderen te helpen die hulp nodig hebben." Sta jij ook zelfstandig en zelfbewust in het leven en ben je graag bereid jezelf zonder eigen belang in te spannen voor het goede doel? Neem contact op, je bent welkom voor een kennismaking! Mail info@lionsberkelenrodenrijs.nl of kijk op Facebook of Twitter.

Meer berichten