Bezorgers gezocht

In Lansingerland zijn senioren die zelf niet meer kunnen koken. Voor deze kwetsbare groep bestaat er een maaltijdservice. Welzijn Lansingerland zoekt vrijwilligers die deze maaltijden willen rondbrengen.

Lansingerland - Uiteraard speelt de sociale functie een belangrijke rol. Dit betekent dat de bezorger bijvoorbeeld, als het nodig is, een helpende hand biedt bij het openen van de maaltijd en een praatje maakt. Belangrijk is ook dat vrijwilligers helpen een oogje in het zeil houden bij deze senioren, zodat er indien nodig hulp ingeschakeld kan worden. Het bezorgen zal rond lunchtijd gebeuren (11.30-13.00 uur). Uitgangspunt is om vrijwilligers zo veel mogelijk een vaste en logische route in een dorpskern te geven. Er wordt gewerkt met een rooster. U dient te beschikken over een rijbewijs en een auto. U ontvangt een onkostenvergoeding.
Heeft u belangstelling voor dit dankbare praktische werk, mail Welzijn Lansingerland, Maria Boersma: cih@swsl.nl of bel 010 522 5545. Zie ook www.welzijnlansingerland.nl.

Meer berichten