Heb jij een goed idee?

Lansingerland - Lansingerland bruist van de ideeën. Heb jij een goed idee om je straat, wijk of hele gemeente nog mooier, socialer, duurzamer of groener te maken? Een idee waar meer Lansingerlanders blij van worden? Denk bijvoorbeeld aan een pluktuin, een ontmoetingshuis of het realiseren van een natuurspeeltuin. Doe dan mee aan het Lansingerlands initiatief! De gemeente stelt voor één of meerdere initiatieven een bijdrage beschikbaar. Dit is maximaal 50% van je totale kosten. In totaal is er € 60.000 te verdelen.

Maak eerst je initiatief aan de gemeente bekend via het interesseformulier op http://www.lansingerland.nl/initiatief . Op donderdag 13 december organiseert de gemeente een informatiebijeenkomst voor alle initiatiefnemers. Tijdens deze avond hoor je welke vervolgstappen je moet zetten om tot een kansrijk plan te komen.
Tijdens de verkiezing van het Lansingerlands Initiatief kunnen inwoners stemmen op hun favoriet. Woensdag 17 juli 2019 is het zover. Dan weten we wie er met zijn of haar initiatief aan de slag kan gaan! Kijk op www.lansingerland.nl/initiatief

Meer berichten