Foto: Koos van Oosten

Gospelkoor Chara zingt over Licht van deze wereld

Gospelkoor Chara geeft op zaterdagavond 1 december een najaarsconcert met als titel "Light of the world". Er wordt op deze avond uit eigen repertoire gezongen en na de pauze een aantal nummers uit de musical Messiah die vorig jaar door het Oslo Gospel Choir is uitgebracht.

Zoetermeer - Gospelkoor Chara is een interkerkelijk koor in Zoetermeer met ook veel leden uit Lansingerland. Hun najaarsconcert belooft een prachtige muzikale avond te worden en een mooi begin van de feestelijke maand december.
Kaarten zijn te koop voor €5,- (inclusief koffie/thee in de pauze) en verkrijgbaar aan de kassa. De kaarten kunnen ook vooraf gereserveerd worden via e-mailadres: gospelkoorchara@hotmail.com of telefonisch via 06-44097653.
Het concert begint om 20.00 uur uur en wordt gehouden in de Wijngaard, Moeder Teresasingel 100 in Zoetermeer. De zaal gaat open vanaf 19.30 uur.

Volg

Voor de laatste nieuwtjes over Gospelkoor Chara kunt hen volgen op Facebook. Voor algemene informatie kunt u terecht op de website www.gospelkoorchara.nl.

Meer berichten