Foto:

Sfeervol kerstinkopen doen in Berkel Centrum

Rondom de feestdagen is er voldoende te beleven in Berkel Centrum. Op zaterdag 22 en zondag 23 december helpen de winkeliers u graag met het uitzoeken van mooie kerstcadeaus en de inkopen voor het kerstdiner.

Berkel en Rodenrijs - Vrijdagavond 22 december zijn diverse winkeliers speciaal voor u geopend tot 21.00 uur. Zondag 23 december is een speciale Kerstkoopzondag met divers muzikaal entertainment, een levende Kerstboom en wederom een Kerst tafeldame met lekkernijen. Zaterdag 29 december is er een uitdeelactie. Op maandag 24 december sluiten de winkels om 17:00 uur in verband met Kerstavond.

Kassabonnenactie
Afgelopen zaterdag, tijdens Moonlight Shopping, mochten de eerste 5 winnaars van de kassabonnenactie hun Berkel Cadeaubon t.w.v. € 100,-, in ontvangst nemen. U kunt nog steeds meedoen met de kassabonnenactie. Gooi t/m 31 december uw kassabon met een minimale waarde van € 10,- in de rode brievenbus bij 4 You Lingerie (Herenstraat 26). Er wordt nog 5x € 100,- shoptegoed (in de vorm van Berkel Cadeaubonnen) verloot. Vergeet niet uw kassabon aan de achterzijde te voorzien van uw NAW gegevens (naam, e-mailadres en telefoonnummer)!

Meer berichten