Het gemeentehuis is beperkt bereikbaar rond de feestdagen. Foto: Britt Henneken
Het gemeentehuis is beperkt bereikbaar rond de feestdagen. Foto: Britt Henneken (Foto: Britt Henneken)

Sluiting vakantie gemeentehuis

Van maandag 24 december 2018 tot en met dinsdag 1 januari 2019 zijn de publieksbalies en het callcenter van de gemeente in verband met de feestdagen gesloten. Woensdag 2 januari 2019 zijn de balies vanaf 08.00 uur open en kunt u ons telefonisch bereiken vanaf 08.30 uur.

Lansingerland - Op donderdag 27 en vrijdag 28 december 2018 van 09.00 tot 10.00 uur kunt u wel aangifte doen van geboorte en overlijden.

Voor spoedgevallen is de gemeente via het telefoonnummer 14 010 bereikbaar. Denkt u dan aan:
· het stellen van een dringende vraag aan een jeugdconsulent. Is er sprake van een crisissituatie waarbij een kind direct in zijn veiligheid bedreigd wordt, dan kunt u 24 uur per dag bellen naar het crisis interventie team op 010-2330000.
- het opvangen van inwoners die een knelpunt ervaren (geld, wonen, etc.);
- informatie over het aanvragen van een spoeddocument, zoals een paspoort of identiteitskaart; en persvragen.

Heeft u vragen of klachten over de openbare ruimte, bijvoorbeeld over kapotte straatverlichting, een omgewaaide boom of losse stoeptegels? Dan kunt u dit doorgeven via het online meldpunt op www.lansingerland.nl/melding. Is er sprake van een gevaarlijke situatie, bel 14 010.

U kunt veel praktische zaken met de gemeente regelen, zonder dat u naar het gemeentehuis hoeft te komen. Kijk voor meer informatie in de servicewijzer op deze website.

Meer berichten