In de race voor de vrijwilligersprijs

Nominaties zijn bekend

Tijdens de nieuwjaarsreceptie reikt de gemeente Lansingerland weer de vrijwilligersprijzen uit. Hiermee wil de gemeente het belang van vrijwilligerswerk benadrukken en vrijwilligers bedanken voor hun inzet.

Lansingerland - De gemeente werkt samen met het Vrijwilligersinformatiepunt bij deze prijzen. Er zijn drie prijzen te verdelen in de categorieën Individueel, Groep en Cultuur.

In de categorie individueel zijn Ben van Dijk, postuum, namens Bridgeclub Bergschenhoek op de donderdagmiddag, en Leoniek Gabry van Speel-o-Theek De Vlieger genomineerd.
De categorie Groep heeft meer genomineerden, bestaande uit Humanitas (Tandem Maatjesproject), Goede doelen kringloopwinkel de Paardestal, Zonnebloem afdeling Bleiswijk, Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg (Welzijn Lansingerland), Stichting DIVOO (dieren voor ouderen) en Laurens locatie De Oranjehoeck.

Tenslotte is er de categorie Cultuur, de themaprijs voor 2018. Ank Losekoot (Kunstbreak), Wil Kool (Kunstbreak), Theater 't Web en Ben Hulst (Kunsttoer) zijn genomineerd daarvoor.
Burgemeester Pieter van de Stadt reikt de vrijwilligersprijzen uit tijdens de Nieuwjaarsreceptie op 7 januari 2019 van 18.30 tot 21.30 uur in het Gemeentehuis. U bent welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Meer berichten