De Snertwandeltocht Rottemeren werd vorig jaar enthousiast gelopen door de wandelaars. Foto: Fotostudio Fatamorganaa
De Snertwandeltocht Rottemeren werd vorig jaar enthousiast gelopen door de wandelaars. Foto: Fotostudio Fatamorganaa (Foto: Fotostudio Fatamorganaa)

IJsclub is klaar voor de start....

Door de redactie

Snertwandeltocht Rottemeren

De wandelschoenen kunnen alvast tevoorschijn gehaald worden want de Snertwandeltocht Rottemeren gaat bijna van start. De drukke en intensieve voorbereidingen van de Snertwandeltocht Rottemeren naderen langzaamaan het einde. Nog een aantal weken en dan is het zover en zal de jubileumeditie van deze leuke en gezellige wandeltocht weer van start gaan.

Zevenhuizen/Bleiswijk - Zeker nu de temperatuur dalende is en de eerste sneeuw is gevallen gaan bij de Zevenhuizensche IJsclub de harten sneller kloppen. Want hoe mooi zou het zijn als er ook ijs en sneeuw liggen op 5 januari en er door een prachtig winterlandschap gelopen kan worden? Het is even afwachten wat betreft deze weersverwachting maar dat de 5e Snertwandeltocht Rottemeren een groot wandelfeest gaat worden - dat staat vast. Ook zonder sneeuw en ijs is de wandelomgeving meer dan prachtig.


Onderweg kunt u genieten van live muziek van onder andere de Midwinterhoornblazers en Shantykoor IJgenweiss, maar ook van diverse versnaperingen waarbij de snert uiteraard niet mag ontbreken. Verder is er een verloting en een fotopuzzeltocht. Als mooie herinnering aan het lopen van de Snertwandeltocht Rottemeren ontvangt u een medaille.


Voor de kinderen zijn er langs de route van 5 kilometer allerlei activiteiten georganiseerd. Zo kunnen zij onder andere wak slaan, een fotobingo doen en sneeuwballopen. De kinderen ontvangen na afloop een heus wandeldiploma.


Dus begin het jaar sportief en kom op 5 januari de Snertwandeltocht Rottemeren lopen. Er kan gekozen worden uit de volgende afstanden: 5, 10, 15, 21 en 25 km, die u langs de molens en de Rottemeren brengt.

Zoekt u nog een wandelmaatje dan heeft de ijsclub een Facebookpagina gemaakt waar wandelaars contact met elkaar kunnen leggen om de Snertwandeltocht Rottemeren samen of met een groep te kunnen gaan lopen

Voor de laatste updates of het vinden van een wandelmaatje, kijk op de Facebookpagina Zevenhuizensche ijsclub. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website van de ijsclub (www.ijsclubzevenhuizen.nl) en op Instagram.

Meer berichten