Meester Mark geeft een lezing in Bleiswijk.
Meester Mark geeft een lezing in Bleiswijk. (Foto: )

Meester Mark deelt geheimen en tips

Bleiswijk - Op vrijdag 18 januari vertelt Mark van der Werf, ook wel bekend als Meester Mark, in Bleiswijk over zijn eigen onderwijservaringen en die van andere juffen en meesters. Want wat is het geheim van juffen en meesters die nog altijd met ontzettend veel plezier én energie les geven? Iedereen die zich betrokken voelt bij het (basis)onderwijs is van harte welkom.

Tijdens deze lezing in 't Web in Bleiswijk deelt Meester Mark ook de verhalen en tips van een heleboel andere juffen en meesters: "Terwijl mijn leerlingen met lijmpotjes voetbalden verzoop ik in mijn administratie; binnen twee jaar hield ik het onderwijs voor gezien. Maar sindsdien heb ik honderden leraren gesproken over de vraag hoe zij wél het hoofd boven water houden."

Uiteraard komen er ondertussen een heleboel kinderlogicaplaatjes langs, en staat Meester Mark ook stil bij zijn nieuwe boek 'Schoolpleinmoeders'. Want van hen valt natuurlijk ook van alles op te steken!

De sessie van Meester Mark is op vrijdag 18 januari 2019, inloop 19:30 uur bij onze vestiging in Bleiswijk aan de Nachtegaallaan 4. Een kaartje kost €8,50 en is verkrijgbaar via www.bibliotheekoostland.nl.

Meer berichten