Foto:

SeniorWeb start cursusseizoen

Lansingerland – Belangstellenden kunnen op dinsdag 15 januari kennismaken met de computer-, smartphone-, en tabletcursussen die SeniorWeb Lansingerland in 2019 organiseert in samenwerking met Bibliotheek Oostland en Rabobank Zuid-Holland midden.

Iedereen is van harte welkom op dinsdag 15 januari 2019 bij de presentatie van het cursusprogramma op één van de volgende locaties: in Bleiswijk in ’t Web, Nachtegaallaan 4, aanvang 10.00 uur; in Bergschenhoek in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1A, aanvang 14.00 uur; in Berkel en Rodenrijs in de vestiging van Bibliotheek Oostland, Nieuwstraat 25, aanvang 20.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Vrijwilligers van SeniorWeb geven informatie over de mogelijkheden om de vaardigheden met computer, smartphone of tablet te vergroten. Ook interessant als men nog helemaal niet bekend is met computers of internet. Na de presentatie kan men zich meteen inschrijven voor een cursus of workshop. De belangstelling is groot en vol is vol.

Het cursusaanbod, waaronder cursussen en workshops over iMac, Windows 10, Android Tablets, iPads en Smartphones, is ook te vinden op de website van Bibliotheek Oostland www.bibliotheekoostland.nl onder volwassenen/educatie en op de website van SeniorWeb www.seniorweb.nl.

Meer berichten