Foto:

Binnenkort in Euroscoop: Doe mee en win filmkaarten

Op steenworp afstand van Lansingerland ligt Euroscoop Schiedam. Een leisurecentrum met horeca, entertainment en natuurlijk films. In 11 zalen zie je de laatste nieuwe films, met voor ieder wat wils.

Schiedam - Deze topfilms zijn natuurlijk te zien in Euroscoop Schiedam:

Bon Bini Holland 2
Net als Robertico (Jandino Asporaat) zijn vriendin Noella (Liliana de Vries) op Curaçao ten huwelijk wil vragen, besluit zij een "time-out"in te lassen. Robertico is vastberaden om haar terug te winnen en vliegt haar achterna terug naar Nederland. Bij aankomst blijkt er concurrentie op de loer te liggen: : de aantrekkelijke ideale schoonzoon Christiaan. Robertico besluit zijn oude FC Kip-vrienden om hulp te vragen.

Bohemian Rhapsody
De film Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt zowel de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, als Mercury's uit de hand gelopen levensstijl die bijna zorgde voor het ineenstorten van de band.

Voor de kleine filmfans:
Hoe tem je een draak 3

DreamWorks Animation presenteert het langverwachte nieuwe deel van één van de meest populaire animatiefilmseries ooit: Hoe tem je een draak 3.

De Lego Film 2
De Lego® Film 2 herenigt de helden van Steenstad in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. Het is vijf jaar geleden dat alles echt super was. De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: Lego Duplo®-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapotmaken dan dat zij weer kunnen herbouwen.

Kijkt u voor het complete aanbod en alle aanvangstijden op www.euroscoop.nl/schiedam

WIN VRIJKAARTEN
Wilt u gratis kennismaken met Euroscoop Schiedam? Doe mee met deze actie en win vrijkaarten. Onder de inzenders met het juiste antwoord, verloten wij 5 x 2 vrijkaarten. De vraag is: Vanaf woensdag 13 februari geniet van je Verliefd op Cuba. Noem één van de spelers uit deze film. Mail uw antwoord voor 22 januari naar redactie.3b@persgroep.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Meer berichten