Loopt u ook door de kassen tijdens de Plantise Kassenloop?
Loopt u ook door de kassen tijdens de Plantise Kassenloop? (Foto: )

Loop een mooie route door de kassen

Redactie

Op zaterdag 2 februari organiseert Plantenkwekerij Leo Ammerlaan de negende editie van de Plantise Kassenloop, voorheen Leo Ammerlaan-loop. Vele deelnemers lopen weer een mooie route door de kassen.

Bleiswijk - Het is een hardloopprestatie-evenement met afstanden van 5 en 10 km in de kassen van Plantenkwekerij Leo Ammerlaan in Bleiswijk. Deze afstanden zijn voor deelnemers van 12 jaar en ouder.
Tevens is er een Kidsrun van 1 ronde (1666,5 meter) voor de jeugd van 4 t/m 10 jaar. En er is een Kidsrun van 2 rondes (3333 meter) voor de jeugd van 8 t/m 14 jaar.
Voldoende bewegen door de jeugd is belangrijk, vandaar dat de jeugd wordt aangemoedigd om deel te nemen aan de Kidsrun. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om de jeugd kennis te laten maken met de innovatieve tuinbouwsector.

De Plantise Kassenloop gaat hand in hand met het steunen van een of meerdere goede doelen. De opbrengst van dit evenement is dit jaar voor Team Ren voor Ben (CF Run), Het Westpolderhuis in Berkel en Rodenrijs en de Stichting Baobab kids in Malawi.

De voorinschrijving is inmiddels gesloten, maar u kunt wel zich op de dag zelf nog inschrijven. Voor volwassen is dit €15,00. Kosten voor deelname aan de kidsrun zijn €5,00 is €7,50.

Het programma en starttijden zien er als volgt uit.
13.30 uur 10 km
15.00 uur 5 km
16.00 uur Kidsrun 1 ronde (1666,6 meter)
16.15 uur Kidsrun 2 rondes (3333 meter)
Voor meer informatie, kijk op: www.plantise.com/loop
Afgelopen jaren waren zo'n 800 deelnemers zeer enthousiast. De organisatie hoopt dan ook dit jaar op een grote opkomst en dus een mooi bedrag voor de goede doelen. En wie weet loopt u zelf ook nog een persoonlijk record onder glas.
De Plantise Kassenloop vindt plaats in Plantenkwekerij Leo Ammerlaan (Irisweg 40 inBleiswijk).

Meer berichten