Foto:

Hond van André Hazes krijgt óók een villa

Sinds augustus woont zanger en presentator André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg in een villa in Berkel en Rodenrijs. In hun riante tuin ontbrak echter nog één ding: een hondenhok voor Gioia. Tot er dit weekend onverwachts een ludiek cadeau werd bezorgd: een hondenvilla met een bacon-bellenblaasapparaat en discobal!

Berkel en Rodenrijs - Op het gazon van huize Hazes staat een groot hondenhok te pronken. Het lijkt wel een villa! André: "Zo leuk, nu heeft Gioia misschien wel het slimste hondenhok van Nederland." Naast mooi en groot is de hondenvilla namelijk ook nog eens pienter én duurzaam. Op het dak liggen zonnepanelen die de slimme snufjes in het hok van stroom voorzien. Op het hok zit een webcam bevestigd waarmee André en Monique zelfs op afstand een oogje in het zeil kunnen houden. Daarnaast is het uitgerust met een op afstand bedienbaar bacon-bellenblaasapparaat - dat eetbare bellen blaast - én een discobal. Handig, want bij de familie Hazes houden ze wel van een feestje.

Het cadeau werd de familie Hazes aangeboden door Essent. Naast dat André klant is van het energiebedrijf, speelt hij sinds begin dit jaar een rol in hun reclamecampagne.

Meer berichten