Foto:

Workshopgevers voor NLdoet

Lansingerland - Lijkt jou het leuk om jongeren iets te leren? Dit jaar doet Jong Perspectief mee met NLedoet. Op 15 & 16 maart organiseert het Oranje Fonds de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ze zetten hiermee het vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigen iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.
Jong Perspectief biedt jongeren tussen 6 en 24 jaar een steuntje in de rug door middel van een maatje of een mentor. Tijdens NLdoet willen zij op 16 maart de inwoners uit Lansingerland vragen om hun kennis/hobby over te dragen aan deze jongeren door middel van een workshop. Denk hierbij aan fotografie, bandenplakken, bloemschikken, schilderen, taarten decoreren, yoga etc. Maar eigen ideeën zijn juist welkom.

De workshops zijn bedoeld om een leuke middag met elkaar te hebben maar vooral om jongeren kennis te laten maken met nieuwe vormen van vrijetijdsbesteding. Zo leren jongeren weer nieuwe dingen en vergroot het ook de zelfredzaamheid van de jongeren (bijv. workshop bandenplakken). Wanneer er ruimte is voor meerder deelnemers, dan stellen we de workshops ook open voor andere jongeren uit de gemeente.
Lijk je het leuk om jongeren een workshop te geven om zaterdag 16 maart? Neem dan contact op met Mariska v.d. Knaap via info@jongperspectief.nl of 079-7502233.

Meer berichten