Zoek vrijwilligerswerk tijdens de open inloop

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk? Zoekt u een leuke klus die bij u past? U bent van harte welkom op de open inloop van het VIP Lansingerland!

Lansingerland - Het VIP helpt u graag verder. De eerstvolgende open inloop is op: dinsdagmiddag 12 februari van 14.00 tot 15.00 uur in Ontmoet! (Wilhelminastraat 1A in Bergschenhoek). U kunt contact opnemen met het Vrijwilligers Informatie Punt – VIP Lansingerland via info@viplansingerland.nl of 010 5 22 55 45. Op viplansingerland.nl vindt u uitgebreide informatie over vrijwilligerswerk, mogelijkheden, workshops en themabijeenkomsten en wetenswaardigheden.

Veel plekken

Vrijwilligers zijn er op heel veel plekken: bij de sportvereniging, binnen zorg en welzijn, bij wereld- en kringloopwinkels, bij evenementen als de Samenloop voor hoop en op nog veel meer plaatsen. En er worden nog veel vrijwilligers gezocht. Alle vrijwilligers dragen een steentje bij. Maar ze vinden ook veel: leuke contacten, nieuwe dingen leren, het werken voor ideële motieven…. Het is daarom belangrijk mensen vrijwilligerswerk doen wat bij ze past. Het VIP Lansingerland helpt mensen een passende plek te vinden.

Meer berichten