Foto: Roelie Schipperus, Jurriaan Weerheijm en Remko Bot

Doe mee met NLdoet

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart is het weer zo ver: NLdoet! In Lansingerland doen ook weer veel maatschappelijke organisaties en verenigingen mee. Tijdens NLdoet worden bergen werk verzet, er zijn allerlei klussen en activiteiten. Niet alleen voor de organisaties en verenigingen brengt NLdoet wat moois. Ook voor de vrijwilligers is het een gezellig weekeinde waarin ze kennis maken met organisaties en verenigingen en met andere vrijwilligers.

Lansingerland - In Lansingerland zijn al veel leuke klussen aangemeld. Genoeg keuze voor vrijwilligers dus! Er komen steeds klussen bij omdat maatschappelijke organisaties en verenigingen tot het NLdoet-weekeinde klussen kunnen aanmelden.

Er is voor ieder wat wils te doen. Zo zijn er bijvoorbeeld activiteiten om bewoners te verwennen, klussen voor handige vrijwilligers en zo meer. Inschrijven gaat eenvoudig via de website nldoet.nl. De vereniging of maatschappelijke organisatie die de klus aanbiedt neemt dan contact met u op. Een overzicht van de klussen staat ook op viplansingerland.nl

In Lansingerland is het VIP Lansingerland de lokale intermediair. Zij steunen de maatschappelijke organisaties en helpen groepen een leuke klus te vinden. Mensen die vragen hebben over NLdoet kunnen mailen aan info@viplansingerland.nl.

Foto: Roelie Schipperus / Jurriaan Weerheijm / Remko Bot

Meer berichten