In Bleiswijk kunnen kinderen het trainingsweekend volgen.
In Bleiswijk kunnen kinderen het trainingsweekend volgen. (Foto: )

Jeugdvoetballers kunnen trainen als een prof

Bleiswijk - Speciaal voor jeugdspelers uit de regio die als een profvoetballer willen trainen is dit de kans. Op maandag 25, dinsdag 26 en woensdag 27 februari, tijdens de voorjaarsvakantie, zullen er op het complex van sv Soccer Boys, uit Bleiswijk, de Jeugdvoetbaldagen plaatsvinden. De organisatie is in handen van de staf van Jeugdvoetbalopleiding.

Alle kinderen van 5 tot en met 15 jaar kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Voor de keepers is er een speciaal programma, onder leiding van professionele keepertrainer. Je hoeft geen lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden! De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Men krijgt alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toenemen.


Men kan zich voor deze Jeugdvoetbaldagen inschrijven door een mailbericht te sturen naar jeugdvoetbaldagen@jeugdvoetbalopleiding.nl. Zet hierin je naam en adresgegevens, je geboortedatum en je telefoonnummer.

Meer berichten