Foto:

Kom naar het Taalcafé in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - De Nederlandse taal leren gaat het snelst als je oefent met mensen die deze taal spreken. Door het praten over alledaagse dingen, onder het genot van een kopje thee of koffie, durf je steeds meer te zeggen en leer je elkaar gelijk ook beter kennen. Bibliotheek Oostland biedt met het Taalcafé iedereen in Berkel en Rodenrijs de gelegenheid om met elkaar te praten. Juist ook mensen die de Nederlandse taal al goed spreken zijn van harte welkom. Zo ontstaan de leukste gesprekken en ontmoetingen. Het Taalcafé vindt plaats op vrijdag 15 februari van 9.30 uur tot 11.30 uur in vestiging Berkel en Rodenrijs van Bibliotheek Oostland aan de Nieuwstraat 25. De inloop is vrij en meedoen is gratis. De kinderen zijn ook welkom.

Ook in Bleiswijk organiseert de Bibliotheek een Taalcafé. Deze vindt elke eerste donderdagochtend van de maand plaats in de vestiging Bleiswijk, Nachtegaallaan 4. Het eerstvolgende Taalcafé in Bleiswijk zal op 7 maart van 09.30 uur tot 11.30 uur plaatsvinden.

Meer weten over alles wat met taalvaardigheid te maken heeft? Neem een kijkje op www.bibliotheekoostland.nl en klik door naar het Taalhuis.

Meer berichten