Foto:

Jubilerend Young Voices op zoek naar versterking en oudleden

Young Voices bestaat op 14 mei 2019 40 jaar! In deze periode zijn er vele optredens en concerten geweest en zijn er veel leden gekomen en weer gegaan. Om dit heugelijke feit te vieren organiseert Young Voices een feestelijke reünie, waarbij gelijk door het kinderkoor een musical wordt opgevoerd.

Berkel en Rodenrijs - Voor de musical zijn wij nog op zoek naar kinderen die graag het koor willen versterken. De musical is een uitgelezen kans om mee te zingen en uiteindelijk en prachtige uitvoering neer te kunnen zetten samen met de huidige leden van het koor! Er wordt elke dinsdag gerepeteerd door het hele koor, waarbij de twee kinderkoren ook een deel samen repeteren. Zo kan er met een grote groep gezongen worden, niets leukers dan dat. Wil je meer informatie of je gelijk opgeven zodat je mee kunt doen? Mail dan naar secretaris@youngvoices.eu of kijk op de website www.youngvoices.eu. De bedoeling is dat de musical opgevoerd zal worden tijdens de reünie dag/avond op zaterdag 29 juni 2019.

Heb je al wel eens meegedaan met een van de vele speciale optredens van het Young Voices? Bijvoorbeeld met Repelsteeltje, Arion en de Dolfijn of Minoes? Of ervaring met het zingen op een korenfestival zoals Neerpelt? Oftewel ben je een oudlid van Young Voices (of de Berkelse Zangertjes)? Dan ben je van harte uitgenodigd uit voor het jubileum! De reünie zal plaatsvinden op zaterdag 29 juni 2019. Uiteraard zijn de ouddirigenten en bestuursleden ook van harte welkom bij deze reünie. Wil je hier graag bij zijn? Laat het het weten via jubileum@youngvoices.eu of kijk op de Facebookpagina. Ook is er een besloten groep aangemaakt op Facebook om elkaar te laten weten dat je komt en leuke foto’s en herinneringen met elkaar te delen. (naam besloten groep)

Voor alle leden en oudleden die zich hebben aangemeld zal er regelmatig een jubileum nieuwsbrief worden gestuurd. Zo blijf je van alles op de hoogte. Wil je graag zelf iets in de nieuwsbrief zetten of een quote/foto/leuk verhaal kwijt? Mail naar jubileum@youngvoices.eu

Meer berichten