Korte klussen

Lansingerland - In Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk worden regelmatig allerlei leuke zaken voor de omgeving georganiseerd. Soms zijn het terugkerende activiteiten maar soms ook eenmalige klussen. Voor deze activiteiten zoekt het VIP Lansingerland vrijwilligers. Meehelpen is leuk, gezellig en vrijwilligers leveren een zinvolle bijdrage aan hun omgeving.

Zo wordt er hulp gezocht: bij het inruimen van serviesgoed (V0758), rondom social media met Koningsdag! (V0750) en bij een voetbaltoernooi van Berkel op woensdag 5 juni! (V0756). Ook zoekt men verkeersregelaars voor de avondvierdaagse van 25 juni tot en met vrijdag 28 juni (V0742) en mensen die een keer voor bewoners willen optreden op de dinsdagmiddag van 14.30-16.00 uur? (V0678).

Wil je maandelijks vrijblijvend de nieuwsbrief "eenmalige klussen" op je e-mailadres ontvangen? Stuur dan een mail aan: info@viplansingerland.nl , met daarin je naam en je telefoonnummer. Reageren kan via: http://viplansingerland.nl/vacaturebank of via info@viplansingerland.nl (ovv uw naam en telefoonnummer). Het VIP zorgt dat de gegevens bij de contactpersoon van de organisatie terecht komt.

Meer berichten