Ga jij een potje schaak aan?
Ga jij een potje schaak aan? (Foto: )

Kom schaken in Berkel Centrum

Berkel en Rodenrijs - Het wordt al bijna een traditie. Alweer voor de derde keer op rij is Schaakvereniging 3-Torens in maart aanwezig in Berkel Centrum, en wel op zaterdag 16 maart van 10:00 tot 15:00 uur. Op het vernieuwde plein staan zij met het grote buitenschaakbord en dagen ze je uit voor een potje.

Speciaal voor alle mensen die willen leren schaken of het leuk vinden om te schaken komt Schaakvereniging 3-Torens Berkel Centrum met een groot schaakspel. De vereniging verzorgt spannende wedstrijden tussen bezoekers en leden of onderling tussen de bezoekers. De mensen die minder bekend zijn met schaken krijgen de kans om kennis te maken met dit spel en kunnen informatie over de schaakclub krijgen. Bij slecht weer gaat de activiteit niet door: hou de Twitter- en Facebookpagina @Berkelcentrum in de gaten.

Schaakvereniging 3-Torens is dé schaakvereniging in Lansingerland. Op elke dinsdagavond wordt er geschaakt door de jeugd en volwassenen in het gebouw van de vereniging (Rodenrijseweg 295, Berkel en Rodenrijs). Tijdens deze avonden is iedereen welkom, dus schuif gerust aan. Zie ook http://www.3-torens.nl/.

Meer berichten