Foto:

Ondersteuning bij belastingaangifte

Berkel en Rodenrijs - Belastingaangifte, niemand vind het leuk maar het moet, digitaal. Heeft u geen computer of wilt u in alle rust de aangifte doen? Bibliotheek Oostland biedt de mogelijkheid om dit digitaal in de vestigingen Berkel en Rodenrijs of Pijnacker zelf te doen. Maar heeft u iets meer hulp nodig, dan weet Bibliotheek Oostland de weg.

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw belastingaangifte via de computer? Een expert die met u meekijkt? Of heeft u een vraag? Dan kunt u vanaf maart terecht bij de partners van de bibliotheek, het SWOP, Welzijn Lansingerland, de formulierenbrigade in Lansingerland en de formulierenbrigade Pijnacker-Nootdorp. Jongeren kunnen ook terecht bij Bureau Jeugd Jongerenwerk Midden-Holland. Zij bieden gratis ondersteuning aan bij de digitale aangifte voor 2018.

Voor mensen die zelf aangifte willen doen, bieden de bibliotheekvestigingen in Berkel en Rodenrijs en in Pijnacker beveiligd computer- en internetgebruik. De computerfaciliteiten zijn gratis en voor iedereen, ook als u geen lid van de Bibliotheek bent. Wilt u beter leren omgaan met de computer, internet en sites van de overheid? Regelmatig zijn er cursussen en workshops. Vraag naar de mogelijkheden bij de Bibliotheek.

Meer berichten