Foto:

Sta digisterker en leer omgaan met uw DigiD

Ook in 2019 organiseert de Bibliotheek Oostland weer een cursusreeks van de Digisterker-cursus 'Leren werken met de digitale overheid'. Steeds meer dienstverlening van de overheid wordt gedigitaliseerd: belasting terugvragen, een afspraak maken bij de gemeente, werk zoeken, toeslagen aanvragen of pensioenoverzichten inzien. Weet u hoe dat allemaal werkt? En hoe gaat dat nou met zo'n DigiD?

Berkel en Rodenrijs - De eerstvolgende cursusreeks zal plaatsvinden op 21 maart, 28 maart en 4 april van 13.30 tot 15.30 uur. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar dus meldt u snel aan! De cursussen worden gegeven in de vestiging van Bibliotheek Oostland in Berkel en Rodenrijs.

De cursus bestaat uit drie lessen van twee uur en wordt gegeven door speciaal hiervoor opgeleide docenten. Het enige wat cursisten nodig hebben voor deelname aan deze Digisterker-cursus is wat basiskennis van en ervaring met internet en e-mail, en uiteraard een werkend DigiD. Kosten voor deelname bedragen 10 euro, inclusief handboek. De Digisterker-cursussen worden georganiseerd in samenwerking met de gemeente Lansingerland en SeniorWeb.

Meer informatie en aanmelden kan bij Kimberly Steenbergen via k.steenbergen@bibliotheekoostland.nl of 06 - 45 68 45 90.

Meer berichten