Komt u ook een keer meedoen met lessen Do-in?
Komt u ook een keer meedoen met lessen Do-in? (Foto: )

Vitaal ouder worden met zinvolle lessen Do-in

Wilt u een gezonde geest in een gezond lichaam? Dat kan met 'Do-in' oefeningen om vitaal oud te worden en te blijven. In Ontmoet! en De Leeuwerik worden deze lessen gegeven.

Lansingerland - De oefeningen komen uit het Verre Oosten en worden al 5.000 jaar beoefend om zo oud mogelijk te worden met een goede kwaliteit van leven. Met Do-in gaan we zorgen dat alles in ons lijf gaat stromen zodat blokkades worden opgeheven en u zich gezond en gelukkig gaat voelen. Uw lichaam ontspant en uw geest wordt helder. De lessen zijn geschikt voor iedereen die vitaal oud wil worden. Het is bedoeld voor mensen van 60+ tot 100+ en ouder. De lessen kunnen zowel op de stoel als op de mat op de grond beoefend worden. De les wordt gegeven door een ervaren therapeute met veel persoonlijke aandacht.

Deelneemster Anna: "Ik ben aan de cursus Do-in begonnen en vanaf les 1, vond ik de oefeningen, die niet moeilijk zijn, erg fijn om te doen. Ik word er ontspannen en soepel van. Susan kijkt naar de individu en waar nodig wordt je geholpen. Na de les van een uur merk ik al het verschil en ben ik beter in balans."

De kosten zijn €6,- per les of €5,- voor mensen met een actiefpas. De lessen worden gegeven in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 4 in Bleiswijk en Ontmoet, Wilhelminastraat 1, Bergschenhoek. Tijd: elke maandag van 14.00 tot 15.00 uur.

Meer berichten