Vrijwilligers gezocht voor Samen Doen spreekuur!

Lansingerland - Het Samen doen spreekuur van o.a. Welzijn Lansingerland / Kwadraad maatschappelijk werk/ Taalhuis en Stichting Mee, zoekt nieuwe vrijwilligers, die inwoners willen helpen met het invullen van aanvraagformulieren voor regelingen omtrent tegemoetkoming in allerlei kosten (bijvoorbeeld Stichting Leergeld). 

Het Samen Doen spreek uur wordt elke donderdag gehouden samen met diverse organisaties voor inwoners van Lansingerland met een minima inkomen. Samen werken ze aan de toekomst voor de inwoners. Organisaties kijken samen naar de mogelijkheden om een situatie te verbeteren. Gezocht wordt naar mensen die ervaring hebben (of willen leren) met het invullen van allerlei formulieren omtrent tegemoetkomingen en naar mensen die het leuk vinden om de gasten te verwelkomen (gastheren/vrouwen)

Interesse in het helpen van mensen met hun formulieren? Af en toe beschikbaar op de donderdag van 9.00 tot 11.00 uur? Bereid bijscholing in de praktijk te leren? Interesse in dit vrijwilligerswerk of wilt u meer informatie over deze mooie praktische vorm van hulp? Neem dan contact op met de coördinator informele hulp Maria Boersma op tel: 010 5225545 of via de mail: cih@swsl.nl

Meer berichten