Coördinator voor de Klussendienst Bleiswijk

Bleiswijk - Klussendienst Bleiswijk van Welzijn Lansingerland doet kleine klusjes in huis voor inwoners die daartoe zelf (tijdelijk) niet in staat zijn. U kunt denken aan klussen waar de verhuurder niet verantwoordelijk voor is. Zoals bijvoorbeeld kleine elektrische probleempjes, verplaatsen van zware meubels, vervangen van een bed, in elkaar zetten van klein meubilair, ophangen van handgrepen/ een plankje etc. en kleine reparatie aan een rollator.

De doelgroep is in eerste instantie inwoners met een minimuminkomen. De eigen bijdrage is 2 euro per klus. In verband met pensionering van de huidige coördinator zijn is de Klussendienst Bleiswijk op zoek naar een nieuwe vrijwillige coördinator van de Klussendienst Bleiswijk.

Het is het handigst als u in Bleiswijk woont, als u in samenwerking met de huidige en nieuwe klussers de aangevraagde klussen wilt uitvoeren en verdelen. Verder is het fijn als u de bijbehorende lichte administratie ervan kunt bijhouden en eenmaal per jaar deel wilt nemen aan overleg. Er zijn drie per jaar bijeenkomsten voor onderlinge gezelligheid. 

Daarnaast is men op zoek naar enkele vrijwilligers die graag een klus doen voor een medeburger. Om zo samen met de bestaande klussers een nieuwe groep wil vormen.

Heeft u interesse in een van deze gezellige vrijwilligersfuncties neem dan contact op met Maria Boersma: cih@swsl.nl of Welzijn Lansingerland: 0105225545. Meer informatie vindt u op www.welzijnlansingerland.nl. 

Meer berichten