Grootouder-kleinkindmuzieklessen bij Jay's Place

Bij Jay's Place is één ding zeker: samen zingen, dansen en musiceren houdt je jong. Het is ook nog eens gezellig. Onder het motto 'Een leven lang leren zingen, dansen en muziek maken' organiseert Jay's Place lessen voor senioren. Eén van deze projecten is het razend populaire seniorenkoor LanZingt. Het nieuwste project: Grootouder-kleinkind muzieklessen.

Bergschenhoek - In dit project leren grootouders samen met hun kleinkinderen op speelse wijze muziek maken. Dat is nog eens een leuke manier om op te passen! Samen zingen en klappen met de hele kleintjes, of eenvoudige instrumenten bespelen met de wat grotere kinderen.Muziek is erg belangrijk in de ontwikkeling van een kind en is ook erg belangrijk om je geest jong te houden. En het is een leuke gelegenheid voor opa's en oma's om creativiteit door te geven. De les is geschikt voor kinderen van 2 t/m 6 jaar.

De cursus wordt gegeven door Don Rooks. Don is afgestudeerd aan het conservatorium van Rotterdam en speelt door heel Europa als drummer en songwriter. Zijn passie voor muziek wil hij zoveel mogelijk overdragen in zijn lessen.

Locatie: De Cultuurfabriek, Groeneweg 49, Bergschenhoek

Nieuwsgierig? Meld je aan via de website van Jay's Place.

Meer berichten