Kom je ook eieren zoeken bij Melkschuur Zuidpolder. Foto: Mirella Sinnige
Kom je ook eieren zoeken bij Melkschuur Zuidpolder. Foto: Mirella Sinnige (Foto: Mirella Sinnige)

Paaseieren zoeken bij Melkschuur Zuidpolder

Het wordt een groot lentefeest op Tweede Paasdag bij Melkschuur Zuidpolder. Kom maandagmiddag 22 april, de nestjes met eieren zoeken die de boswachters van Natuurmonumenten verstopt hebben rondom Melkschuur Zuidpolder! Lukt het jou om ze allemaal te vinden?

Berkel en Rodenrijs - Vanuit Melkschuur Zuidpolder is een wandeling voor het hele gezin uitgezet door de Zuidpolder, een van de polders op het Rotterdams platteland. Samen speur je naar de nesten en onderzoek je welke vogel de eieren heeft gelegd! Ook de Paashaas is natuurlijk langs geweest en heeft zijn eieren achtergelaten.

Tips van de boswachter
Kom met het openbaar vervoer naar metrohalte Rodenrijs, vlakbij Meldschuur Zuidpolder. Andere tip: meld je vooraf aan voor de speurtocht. Ben je lid van Natuurmonumenten of OERRR? Kinderen betalen slechts 1 euro. Voor niet-leden bedraagt deelname 2,50 euro. De speurtochten starten om 14.00, 15.00 en 16.00 uur en er is beperkt plek. Voor aanmelden en meer informatie kun je kijken op www.natuurmonumenten.nl/agenda.

Meer berichten