Ontdek de nieuwe Avengers.
Ontdek de nieuwe Avengers. (Foto: )

Binnenkort in Euroscoop: doe mee en win vrijkaarten voor de film

Op steenworp afstand van Lansingerland ligt Euroscoop Schiedam. Een leisurecentrum met horeca, entertainment en natuurlijk films. In 11 zalen zie je de laatste nieuwe films, met voor ieder wat wils. Voor een lekkere lunch of diner kun je terecht bij De Beren eetcafé, Fred and Harry's, Bram's Gourmet Frites en Mr. Chow Asian Streetfood. Even ontspannen voor en na de film kan bij de family arcadehal van Sir Winston Fun & Games en GlowGolf Schiedam.

Schiedam - Deze TOPfilms zijn te zien in Euroscoop Schiedam:
Avengers: Endgame
De vreselijke gebeurtenissen die door Thanos in gang werden gezet, roeiden de helft van het universum uit en verzwakten de Avengers. De overgebleven Avengers voelen zich genoodzaakt om nog één keer in actie te komen in Avengers: Endgame, de spectaculaire finale van 22 films van Marvel Studios. Te zien vanaf woensdag 24 april 00.01 uur. De ticketverkoop is reeds gestart.

Voor de kleine filmfans:

Circus Noël (6+)
Karo loopt weg van huis en reist mee met haar circusvrienden Victor en Tonie van Circus Noël, dat onverwachts mee mag doen aan Cultura Nova, een belangrijk circusfestival. Als er onderweg mysterieuze dingen gebeuren komt hun deelname aan het festival in gevaar en dreigt Karo haar nieuwe circusfamilie te verliezen.

Wonderpark (6+)
June ontdekt een pretpark genaamd Wonderland, dat verborgen zit in het bos. Het park beschikt over leuke glijbanen en pratende dieren. June ontdekt al snel dat het park uit haar eigen fantasie is ontsproten en dat ze de enige hoop is, samen met de dieren, om deze magische plek te redden.
Masha en de Beer (AL)
Masha woont met haar opa in een boshut. Hun buurman is een beer. Niet zomaar een beer, maar een ex-circusbeer die kan praten, etsen, muziek maken en veel meer. In het bos heeft hij eindelijk rust gevonden. Het leven van de beer is één groot Luilekkerland. Totdat Masha in zijn leven verschijnt.

Kijkt u voor het complete aanbod en alle aanvangstijden op www.euroscoop.nl/schiedam

WIN VRIJKAARTEN
Wilt u gratis kennismaken met Euroscoop Schiedam? Doe mee met deze actie en win vrijkaarten. Onder de inzenders met het juiste antwoord, verloten wij 5 x 2 vrijkaarten. De vraag is: Vanaf woensdag 24 april geniet van je Avengers: Endgame. Noem één van de superhelden uit deze film. Mail uw antwoord voor 22 april 2019 naar redactie.3b@persgroep.nl . De winnaars krijgen bericht.

Meer berichten