Docent Heleen Schoone, zij geeft de cursus Schrijven over je Eigen | Autobiografisch Schrijven. Vanaf woensdagochtend 8 mei in 't Web in Bleiswijk.
Docent Heleen Schoone, zij geeft de cursus Schrijven over je Eigen | Autobiografisch Schrijven. Vanaf woensdagochtend 8 mei in 't Web in Bleiswijk.

Begin met het verhaal van je leven

Begin met het verhaal van je leven. Bij de cursus Schrijven over je Eigen vanaf woensdagochtend 8 mei in 't Web/de bieb in Bleiswijk. Schrijf over jezelf of je familie. Verhalen over grote of kleine geheimen, avontuurlijke wendingen of liefdevolle herinneringen. Leg ze vast in zes praktische lessen door een ervaren De Schrijfschool-docent. 

In het schilderlokaal van 't Web hangen geschilderde verhalen. In de kasten van Bibliotheek Oostland in 't Web staan kilometers geschreven gedachten. Hoeveel inspiratie heeft u nodig om het verhaal van uw leven te schrijven?

Breek samen met De Schrijfschool-docent Heleen Schoone de schatkist vol herinneringen open. In zes lessen maakt u een begin met het schrijven van uw levensverhaal, verhalen over uw werk of over uw familie. U diept herinneringen op en leert hoe u ze kunt opschrijven, aan de hand van foto's, dierbare voorwerpen en bijvoorbeeld kleding. Docent Heleen Schoone: "Elke les doen we schrijf- en associatieoefeningen. We luisteren naar elkaars verhalen en geven onderling tips. Voor thuis zijn er schrijfopdrachten. Aan het eind van de cursus heeft u een verzameling verhalen en ideeën om mee verder te gaan." Levendig verhaal
"De cursus Schrijven over je Eigen is voor iedereen die zichzelf wel eens hoort zeggen of denken: ik kan wel een boek schrijven over mijn leven. Of over dat van mijn grootvader, of beppe, of wonderlijke buurman van vroeger. En het mooie is: schrijfervaring is niet nodig. De verhalen komen toch wel." Docent Heleen Schoone geeft op charmante wijze les, biedt praktische handvatten en geniet van de verhalen. "Veel meegemaakt, maar niet weten waar te beginnen? Kom dan naar de cursus Schrijven over je Eigen van De Schrijfschool in bibliotheek Oostland in Bleiswijk. Voor iedereen met een verhaal, met en zonder schrijfervaring."

De lessen worden op zes woensdagochtenden gegeven in Theater 't Web, Nachtegaallaan 4, in Bleiswijk. De data zijn 8, 15 en 22 mei en 12, 19 juni en 10 juli, telkens van 10.00 tot 12.00 uur. De kosten bedragen €249,- inclusief lesmateriaal, schrijfwaar, thee, koffie en koek. Er is plek voor minimaal 8 personen, maximaal 10.

Meer info

Zie de Agenda op de websitewww.deschrijfschool.com.Inschrijven kan via dezelfde website.
Meer berichten