PvdA debat over Europese verkiezingen

PvdA Lansingerland organiseert donderdag, 2 mei, aanvang 19.30 uur in zalencentrum Rehoboth in Berkel centrum een debat voor de verkiezingen van het Europees Parlement die op donderdag 23 mei gehouden zullen worden.

Berkel en Rodenrijs - PvdA Europa-kandidaat Kati Piri heeft toegezegd om op 2 mei één van de inleiders te zullen zijn. Kati Piri was de afgelopen jaren in het Europese Parlement de belangrijke PvdA woordvoerder voor Buitenlandse Zaken, Mensenrechten, Asiel & Migratie, Turkije en Oost-Europa. Namens Koppert Biological Systems zal Evert Hamblok, manager Regulatory Affairs, het belang van Europa voor dit Berkelse bedrijf belichten. Petra Verhoef, fractievoorzitter van de PvdA Lansingerland, zal het belang van de Europese verkiezingen voor onze gemeente uiteenzetten.

Belangrijke gespreksonderwerpen tijdens het debat zijn de grote betekenis van Europa voor inwoners en bedrijven van Lansingerland, de economische betekenis van arbeidsimmigratie voor Lansingerland, de arbeids- en leefomstandigheden van arbeidsmigranten en van asielgerechtigden en de mogelijke gevolgen voor onze woningmarkt. Natuurlijk zullen alle aanwezigen intensief bij de discussie worden betrokken.

Meer berichten