Win een Moederdagverwenochtend in Berkel Centrum

Zaterdag 11 mei staan moeders in de schijnwerpers in Berkel Centrum tijdens de moederdagactiviteiten. Tussen 12.00 en 16.00 uur, word je tijdens het winkelen vermaakt met sfeervolle muziek. Maar dat is nog niet alles, ook worden er 25 moeders verwend met koffie en gebak en ontvangen twee moeders een volledig georganiseerde verwenochtend. Dit jaar steekt de winkeliersvereniging Berkel Centrum de actie breder in, je kunt niet alleen jouw moeder opgeven, maar bijvoorbeeld ook die ene speciale buurvrouw, je schoonmoeder, tante of zus. Als de dame in kwestie maar een moeder is.

Berkel en Rodenrijs - Verdient jouw moeder, buurvrouw, zus, schoonmoeder of tante wat extra aandacht? Geef haar dan nu op voor de verwenochtend. De winkeliersvereniging geeft namelijk twee verwenochtenden weg! Lekker naar de kapper, nieuwe kleding, een bosje bloemen, een tas vol leuke producten en een heerlijke lunch, wie wil dit nu niet? Geef deze speciale vrouw op, simpelweg door te mailen naarspontaan@winkelcentrum-berkel.nl.

Geef in de mail aan waarom juist deze moeder de verwenochtend verdient. Via een loterij worden de twee moeders gekozen voor de verwenochtend op zaterdag 11 mei. Enige voorwaarde is dus wel dat de moeder op 11 mei tot 15.00 uur beschikbaar is. Inschrijven kan t/m woensdag 1 mei. 25 moeders, inclusief de twee winnaars, worden sowieso uitgenodigd voor koffie en gebak op zaterdagochtend 11 mei. Tijdens het koffie en gebak momentje worden de twee winnaars bekend gemaakt, waarna zij direct op stap gaan voor de verwenochtend. De overige moeders worden uiteraard niet met lege handen naar huis gestuurd.

Deelnemende winkels
Een groot deel van de winkeliers werkt mee aan deze Moederdag verwenochtend. De lijst is nog niet compleet, maar hierbij een greep uit de lijst van deelnemende winkeliers: Bakker Ammerlaan, De Visshop, Verhage, 4 You Lingerie, Kokkeler Bloemen, Cosmo Hairstyling, Wereldwinkel, Oost-West Lifestyle, Lifestyle Beauty Center Lansingerland, Zoya nagellak, Bij Haar van Berkel en Rodenrijs, Lens, Bakker van Maanen, Xenos en Parfumerie van Heiningen.

Uiteraard staan ook de winkeliers dit weekend klaar om te helpen met het uitzoeken van een mooi cadeau voor Moederdag. Alles voor een heerlijke Moederdag vind je gewoon in Winkelpromenade Berkel Centrum!

Houd de website www.winkelcentrum-berkel.nl in de gaten voor meer evenementen en acties en volg ons op Twitter, Facebook en Instagram @berkelcentrum.

Meer berichten