Inschrijving Jeugdfestival Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - In 2019 wordt het Jeugdfestival Berkel en Rodenrijs voor de 56e keer georganiseerd, wederom verwacht de organisatie weer circa 500 kinderen en circa 100 vrijwilligers.

De organisatie van het Jeugdfestival is inmiddels al weer een aantal maanden in volle gang. Het thema voor 2019 is 'DUCKSTAD'. Het Jeugdfestival vindt plaats van dinsdag 27 tot en met donderdag 29 augustus 2019.

De inschrijving voor kinderen en ook leiding is vanaf heden geopend. Alle kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar kunnen zich opgeven via www.jeugdfestival.nl.

Leiding vanaf 16 jaar oud kan zich ook via www.jeugdfestival.nl opgeven. Als je samen met een vriend of vriendin een groep wil begeleiden gedurende 3 dagen kun je dit aangeven. Vaak is het ook nog mogelijk om via de middelbare school in aanmerking te komen voor maatschappelijke studiepunten. Informeer hiervoor bij school of bij het Jeugdfestival via info@jeugdfestival.nl.

De collecte voor het Jeugdfestival vindt dit jaar in juli plaats. Mocht u willen collecteren, geeft u zich dan op via info@jeugdfestival.nl

Op Koningsdag kunt U leden van het Jeugdfestival tegenkomen op het Berkelse dorp. De leukste foto van u met 1 van de leden, gedeeld via hun Facebookpagina, wordt beloond met een mooie prijs!

Meer berichten