Parkeergids van gehandicaptenparkeerkaart

Regio - Gebruikers van de gehandicaptenparkeerkaart hebben te maken met de nodige regelgeving. Elke gemeente heeft zijn eigen regels, waardoor het ondoenlijk is om deze te onthouden. Hierdoor ontstaan misverstanden, stress en in het ergste geval wordt een bekeuring opgelopen. Initiatiefnemer Jan Schaminee heeft daarom een gids uitgebracht.

"Eindeloos zoeken op internet, of bellen met de gemeente, politie of stadsdienst om te voorkomen dat u fouten maakt met parkeren. Dit is niet de ideale voorbereiding van een leuk dagje-uit." stelt hij. "Om aan alle onzekerheid een einde te maken heb ik een aantal sponsoren aangezocht en een drukkerij gevonden om mijn idee werkelijkheid te laten worden."

Met zijn parkeergids voor het gebruik van de gehandicaptenparkeerkaart krijgt de lezer een overzichtelijke lijst van alle gemeentes met de bijbehorende regelgeving. Deze gids past in de hoes van de GHPK, dus handig mee te nemen en altijd voorhanden. De gemeenten staan op alfabetische volgorde en alle gegevens zijn gecontroleerd. 

Dankzij een aantal sponsoren is de prijs van de gids €12,50 inclusief verzendkosten. De betaling geschiedt na ontvangst van de gids. Deze gids is te bestellen via e-mail: parkeergids@gmail.com
 

Meer berichten