Ria van der Burg ontzettend verrast met de gouden CDA-speld

Berkel en Rodenrijs - Het was een mooie vrijdagavond in het Koetshuys – een afscheidsetentje voor de fractiesecretaris Taeke Halma. Taeke werd onder andere bedankt voor zijn accurate en trouwe werkzaamheden voor de fractie. De verrassing van de avond kwam na het dessert.

Taeke mocht aan  Ria van der Burg, oud-voorzitter CDA Berkel en Rodenrijs, de gouden speld uitreiken. Ria was zichtbaar emotioneel verrast met de uitreiking van de gouden speld. In het bijgaand schrijven van Rutger Ploum, landelijk partijvoorzitter, is o.a. te lezen: "De voordragers voor deze gouden speld benoemen vooral het feit dat u zeer lange tijd het gezicht bent geweest van de afdeling Berkel en Rodenrijs. Uw bestuurlijke ervaring, uw daadkracht en uw inhoudelijke feedback – met altijd de juiste 'CDA-touch' – zijn altijd zeer gewaardeerd."

Rob Remmerswaal, afdelingsvoorzitter CDA Lansingerland, refereerde aan de twee jaren voor de fusie van de 3B-gemeentes: "in het kamertje van het Vrouwenberaad in de Naeldthorst hebben we met de voorzitters van de drie afdelingen zeer effectief samengewerkt – daar hebben we de drie afdelingen samengevoegd. De daadkracht van Ria heeft daarbij prima gewerkt."

Op de foto heeft Ria zojuist de speld uitgereikt gekregen van Taeke Halma en Wil Kool. Het dankwoord van Ria veranderde gaandeweg in het ophalen van vele herinneringen.

Na de koffie en een hartelijk afscheid ging eenieder voldaan weer huiswaarts.  
 

Meer berichten