Foto: Ed Glas, Soest Netherlands

Nationaal Familie Circus Barani komt naar Bleiswijk

Hooggeëerd publiek,

Binnenkort zal familiecircus BARANI bij u in de omgeving daverende optredens verzorgen. Circus Barani is een echt familiecircus met voor een ieder wat wils. Groot of klein …. Het maakt niet uit; een ieder zal onder de indruk zijn van het prachtige programma! 

Het circus brengt u een voorstelling van hoogstaand niveau met een uitgebreid en adembenemend programma. Een greep: tempo jongleren, dierenacts met diervriendelijk getrainde pony's, geiten, duiven, honden en katten, luchtacobatiek en nog veel meer. Natuurlijk ontbreekt ook de dolkomische clown niet die volwassene en kind weer flink aan het lachen zal maken. De show duurt ongeveer een uur en drie kwartier waarbij ook de jongsten zich niet zullen vervelen.

Met andere woorden: Komt dat zien, komt dat zien! Er is voor ieder wat wils.

U kunt circus Barani zien aan de Kooilaan bij het Zeeltje in Bleiswijk op woensdag 15 mei om 17.00 uur, donderdag 16 mei om 17.00 uur, vrijdag 17 mei om 17.00 uur, zaterdag 18 mei om 15.00 uur en zondag 19 mei om 12.00 uur. Kijk voor meer informatie s.v.p. op de website van het circus (www.barani.nl)

Meer berichten