Inschrijven Paul&Paul Lions Rottemerenloop

Voor de 30ste keer organiseert Lions Club Zevenhuizen de bekende Paul&Paul Lions Rottemerenloop op zaterdag 15 juni 2019. Deze jubileumeditie, voorzien van een jubileumloopshirt, start ook dit jaar aan de Tweemanspolder in Zevenhuizen en leidt de lopers door het prachtige polderlandschap van de Rottemeren.

Regio - Dit jaar organiseert Lions Club Zevenhuizen voor de 30e keer de Paul&Paul Lions Rottemerenloop. Loopcommissievoorzitter Dick van der Poort vertelt dat de locatie ongewijzigd is. "Start en finish zijn weer bij brasserie het Graanhuys en BeweegpuntBas, aan de Tweemanspolder. En omdat het een jubileumeditie is, krijgt iedereen, overigens alléén bij voorinschrijving, een prachtig loopshirt cadeau!". De start van de 5, 10 en 15 kilometer is om 11:00 uur, terwijl de Jan Visser Kidsrun om 10:00 uur begint. De start- en finish locatie is voor deze gelegenheid omgetoverd in een supergezellig feestterrein met volop muziek.

Ook dit jaar is het weer mogelijk om met een vrienden en/of bedrijventeam in te schrijven. Commissielid José de Wit houdt de inschrijvingen bij. "Op de site www.lionsclubzevenhuizen staat het inschrijfbestand. En we bieden bij deze inschrijving ook een luncharrangement aan, zodat je na afloop lekker kunt na kletsen op het gezellige terras".

Zoals ieder jaar is de opbrengst van de loop bestemd voor het goede doel. Van der Poort: "Ons Lions motto 'We Serve' brengen we ook met deze loop weer in de praktijk. De goede doelen gekoppeld aan deze loop zijn Stichting Vrienden van de Volleybal en Team Zeparo". De Stichting Vrienden van de Volleybal organiseert jaarlijks het Lions schoolvolleybaltoernooi, waarbij kinderen van de lagere scholen in Zevenhuizen en Moerkapelle lekker aan mee kunnen doen en zo gezond bezig zijn. Team Zeparo loopt mee met de grootse Roparun en verzamelt zo geld voor kankerpatiënten. "Twee mooie en sportieve doelen, dus meedoen geeft je een dubbel goed gevoel!" lacht van der Poort.

Inschrijven kan via www.lionsclubzevenhuizen.nl, terwijl via Facebook regelmatig nieuwe berichten worden geplaatst.

Meer berichten