Nomineer uw talent voor Talentenbal 2019

Helpt u de gemeente bij de zoektocht naar Lansingerlands talent?! Na drie succesvolle edities organiseert de gemeente ook dit jaar weer een Talentenbal voor jong talent. Het Talentenbal 2019 vindt plaats op maandag 8 juli 2019 in Theater t Web in Bleiswijk. Tijdens deze feestelijke avond worden Lansingerlandse talenten tot en met 17 jaar uit de Sport én Kunst Cultuur sector door de wethouder Sport en Cultuur gehuldigd.

Nomineer uw Talent van het Jaar!

Voor dit Talentenbal kunt u talenten nomineren voor de titel Sporttalent van het Jaar of Cultuurtalent van het Jaar. Nomineren van talenten is mogelijk tot en met maandag 20 mei 2019 via een aanmeldformulier op www.lansingerland.nl/talent. Het is mogelijk om meerdere talenten te nomineren. Wie weet mag uw genomineerde zich straks talent van het jaar noemen!

Prijzen

Tijdens het Talentenbal 2019 worden maar liefst vier prijzen uitgereikt. Zowel de vakjury als de publieksjury kiezen een Sporttalent van het Jaar en Cultuurtalent van het Jaar. De wethouder Sport en Cultuur maakt deze winnaars bekend.

Vragen?

Meer informatie over het Talentenbal vindt u op www.lansingerland.nl/talent.

Voor vragen en/of opmerkingen over het Talentenbal 2019 kunt u de gemeente bereiken via talentenbal@lansingerland.nl of telefoonnummer 14 010.

Definitie talent:

· Iets wat je goed kan, vaak beter dan anderen

· Natuurlijk vermogen om iets goed te doen

· Een talent is verbonden aan een individu en gaat over wat deze persoon graag doet, wat hem bezielt en energie geeft.

Meer berichten