Optreden Ad Hoc Band uit Bleiswijk in opendeurdienst

Bleiswijk - Zondag 19 mei is er weer een Opendeurdienst in de Open Hof te Bleiswijk. Deze zal begeleid worden door de Ad Hoc Band uit Bleiswijk.

De diversiteit aan muziekinstrumenten en zang maken het geheel tot een beleving om naar te luisteren. Met passie en plezier geeft ieder op zijn manier, middels zang en/of muziek, het geloof op een eigentijdse manier gestalte en… het werkt heel aanstekelijk! Ze zingen voor iedereen, christen en niet-christen, omdat zij geloven dat God er voor iedereen wil zijn. Afgelopen jaar begeleide ze onder meer de TOP 2000 dienst, "de Passion" uitvoering en speciale diensten waaronder diverse opendeurdiensten.

Het thema van deze dienst is 'nooit te laat'. De algehele leiding in deze dienst komt van ds. Esmeralda Mandemaker uit Noordwijkerhout die een heldere uitleg over het gekozen thema zal geven.

Men verwacht dat het druk zal zijn dus kom op tijd zodat u / jij  er ook bij kunt zijn. iedereen is van harte welkom namens de gezamenlijke Gereformeerd/Hervormde Evangelisatiecommissie. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kop koffie/thee. Men kijkt er naar uit jullie te ontmoeten.

Opendeurdienst 19 mei - Open Hof - Dorpsstraat 50 Bleiswijk. Kerk open: 18.30 uur. Aanvang: 19.00 uur. 

Meer berichten