Scissors & Blade verkozen tot Leukste Kapsalon van gemeente Lansingerland

Ook dit jaar worden de Oscars voor de Kappersbranche uitgereikt. Vandaag is bekend geworden dat Scissors & Blade de titel "Leukste ZZP-kapper van de gemeente Lansingerland" heeft gewonnen. Scissors & Blade kreeg de meeste stemmen en de beste gemiddelde waarderingscijfers bij de 7de editie van de succesvolle publieksverkiezing. Meer dan 50.000 mensen brachten hun stem uit.

Op 26 mei ontvangt Scissors & Blade de Award uit handen van de bekende stylist Maik de Boer. Deze feestelijke Award Uitreiking vindt plaats tijdens The Hair X-perience in Gorinchem.

Bij het stemmen zijn de ZZP Kappers beoordeeld voor criteria als klantvriendelijkheid en prijs/kwaliteitverhouding. De titel heeft grote waarde, omdat ze aandacht, publiciteit en vaak nieuwe klanten opleveren. Ook is het winnen van de titel echt een blijk van waardering.

De verkiezing wordt georganiseerd door Vote Company in samenwerking met The Hair X-perience, Top Hair en Kapperskorting/Haibu. Kapperskorting.com is tevens hoofdsponsor van de categorie ZPP Kappers. Meer informatie op: www.kapperenkapsalon.nl

Kapsalons en ZZP Kappers die volgend jaar aan de verkiezing willen deelnemen kunnen zich nu al aanmelden via: https://www.kapperenkapsalon.nl/aanmelden

Meer berichten