Gewelddadige straatroof Offenbachplantsoen in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - Maandagmiddag 13 mei heeft er omstreeks 16:00 uur een straatroof plaatsgevonden in de omgeving van de Offenbachplantsoen in Berkel en Rodenrijs.

Het slachtoffer is hierbij door een groep van vijf jongens op fietsen klemgereden en eiste geld. Het slachtoffer kwam door het klemrijden ten val met zijn fiets en is geslagen door de daders. Of de daders iets hebben buitgemaakt is niet bekend.

Signalementen:

Dader 1: Nederlandse jongen met blond haar. Ongeveer 15 à 17 jaar oud, droeg een zwarte riem met gouden embleem en een gouden ketting. Hij zat als passagier achterop bij dader 2.

Dader 2: Nederlandse jongen met hoody met capuchon in legerprint. Ongeveer 15 à 17 jaar oud met golfend bruin haar, geen krullen en sproetjes in het gezicht.

Dader 3: Marokkaanse jongen, kleiner dan de anderen, mogelijk 14 à 16 jaar oud. Droeg een bril en een zwarte capuchon met rood/zwarte accenten

Dader 4: Nederlandse jongen van ongeveer 1.75 à 1.80 meter lang met blond haar. Hij was brildragend en droeg een Napapijri jas.

Dader 5: Nederlandse jongen met grijze hoody.

Heeft u iets gezien of heeft u mogelijk camerabeelden ?

De politie is een Burgernetactie gestart. Buurtbewoners in de omgeving van Offenbachplantsoen welke zijn aangemeld bij Burgernet hebben een e-mail ontvangen. Heeft u iets gezien ? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie via telefoonnummer: 0900-8844.

Meer berichten