Seminar zelfverdediging: Op naar de middelbare school


Ook dit jaar organiseert MartialFit weer een seminar zelfverdediging en weerbaarheid en wel op zaterdag 29 juni van 15.30 tot 17.30 uur in de Oostmeerhal. Het thema voor dit jaar is: Op naar de middelbare school! Voor zowel de kinderen als de ouders is dit een spannend moment. Hoe fijn is het dan om uw kinderen nu extra weerbaarheid mee te kunnen geven.

Lansingerland - Het programma is nu speciaal samengesteld voor kinderen die nu in groep 8 van de lagere school zitten en die volgend jaar naar de middelbare school gaan. Ook kinderen die nu in groep 7 of net op de middelbare school zitten zijn welkom bij deze les, de leeftijd ligt tussen de 10 en de 13 jaar.

In 2 uur gaan de kinderen diverse zelfverdedigingstechnieken leren en oefenen. Men speelt diverse scenario's na waarbij er aandacht is voor technieken tegen volwassenen als tegen leeftijdsgenoten. De deelnemers fysieke verdediging oefenen maar ook verbale verdediging en hoe bijvoorbeeld de aandacht te trekken van omstanders.

Als resultaat van deze 2 uur is uw kind meer weerbaar, weet uw kind beter hoe te reageren in dit soort situaties en zeker ook hoe vervelende situaties te voorzien en beter te ontwijken. Heel leerzaam en het geleerde blijft een leven lang waardevol! Toegangskaartjes zijn te verkrijgen via de link:
https://club.fitmanager.com/shop/p/NjA5NC8vMjAxOS0wNS0wMyAxMTo0NzoxNw==

Meer informatie via: jeroen@martialfit.nl of 06 16500483
 

Meer berichten