Gratis tuinadvies op weekmarkt? Meld u aan!

Op woensdag 12 juni 2019 staat de gemeente samen met de Hoogheemraadschappen van Delfland en van Schieland en de Krimpenerwaard met een 'Tuin van de Toekomst'-kraam op de weekmarkt in Berkel en Rodenrijs. U vindt de kraam op de kruising Herenstraat/Kerkstraat. U bent welkom voor meer informatie over regenwater en een toekomstbestendige tuin. Bovendien kunt u tussen 10.00 en 14.00 uur gratis tuinadvies krijgen van één van de tuinadviseurs. Zij leggen u graag uit hoe u uw tuin toekomstbestendiger kunt maken. Bijvoorbeeld hoe u water op kunt vangen bij hevige regenval of hoe u meer kleur en fleur aan kunt brengen in uw tuin. Dat maakt het ook aantrekkelijker voor vogels, vlinders en bijen!

Aanmelden persoonlijk tuinadvies

Voor een persoonlijk tuinadvies meldt u zich, eventueel met voorkeur voor een tijdstip, aan via het tuinvandetoekomst@lansingerland.nl. U krijgt dan 15-20 minuten persoonlijk advies. Na aanmelding krijgt u bericht of en hoe laat u bent ingedeeld. Kom op tijd want na 20 minuten is de volgende aan de beurt. We hebben een beperkt aan plekken, dus meld u snel aan!

Regenmeter
Bent u benieuwd hoeveel regen er in uw tuin valt? Plaats een regenmeter in uw tuin! De gemeente heeft in de kraam een beperkt aantal regenmeters beschikbaar voor inwoners van Lansingerland. Op=op!

Meer berichten