Maatje worden bij Humanitas Tandem Maatjesproject?

Meld je nu aan!

Maar liefst 10 vrijwilligers hebben 23 mei jl. hun certificaat in ontvangst mogen nemen omdat zij met succes onze Tandem Maatjesproject training hebben afgerond.

Als vrijwilliger bij het Tandem Maatjesproject ondersteun je een inwoner van Lansingerland die het even niet alleen kan, graag een maatje wil om iets leuks mee te doen. Dat kan zijn van het drinken van een kopje koffie tot het samen doen van boodschappen. Maar ook buiten een balletje trappen of een flinke wandeling maken en onderweg lekker kletsen, samen koken of een Nieuwkomer wegwijs maken in Lansingerland.

De deelnemers zijn van jong tot oud. In iedere leeftijdsgroep is er sprake van eenzaamheid of sociaal isolement.

Wil jij ook iemand ondersteunen en jouw talenten benutten en kwaliteiten inzetten! Maar ook je eigen kwaliteiten verder uitdiepen? Dan kan jij wat betekenen voor een maatje en het maatjesproject wat betekenen voor jou. Schroom niet en neem contact met Humanitas op voor nadere informatie. Zij staan je graag te woord.

Telefoon 06 – 35 11 86 18 of email m.vandenakker@humanitas.nl. Kijk ook op de website: https://www.humanitas.nl/afdeling/lansingerland/activiteiten/humanitas-tandem-lansingerland/

Meer berichten