75 jaar herdenking/bevrijding

Nu al starten de drie historische verenigingen in Lansingerland met een activiteit in het kader van 75 jaar herdenking/bevrijding in samenwerking met Bibliotheek Oostland.

WO-2 Café Lansingerland

Heeft u nog een herinnering aan de Tweede Wereldoorlog? Een verhaal uit eerste hand of juist doorverteld door de generaties heen? De organisatie nodigt u van harte uit om persoonlijk uw verhaal te vertellen! Heeft u een voorwerp waarvan de geschiedenis bekend is of heeft u juist een vraag die u wilt stellen? Kom ook dan langs bij het WO-2 café. In het herdenkingsjaar 2019-2020 kunt u elke maand in één van de vestigingen van de bibliotheek in Lansingerland terecht. In de maand juni zal het café van start gaan. Deze maand is het thema de illegale pers. De Kroniek van de Week is daar een voorbeeld van.

Dit eerste WO-2 café zal gehouden worden op 29 juni 2019 van 10:00 tot 13:00 in Ontmoet! In de bibliotheek in Bergschenhoek, adres Wilhelminastraat 1A.

Weet u iets over de illegale pers in de regio of wilt u met een ander verhaal of voorwerp komen, dan bent u van harte welkom bij het WO-2 Café Lansingerland!

Meer berichten