Wordt uw huiskamer een buurtrestaurant?

Hulp nodig met het opzetten van een profiel of met het maken van een reservering bij een huiskamerrestaurant? ShareDnD staat klaar om vragen te beantwoorden en te helpen!

Lansingerland - Alle kookliefhebbers van gemeente Lansingerland worden gevraagd om eens wat extra te koken. Welzijn Lansingerland, Gemeente Lansingerland en ShareDnD hebben de handen inéén geslagen om als eerste gemeente van Nederland een mooie samenwerking aan te gaan. Het doel is om kookliefhebbers en gasten met elkaar te verbinden en zo de strijd tegen eenzaamheid aan te gaan. Via Lansingerland.sharednd.nl kunnen kookliefhebbers hun eigen "huiskamerrestaurant" openen en maaltijden delen met een veilig betaalsysteem.

Het zou geweldig zijn als er voor iedereen in de buurt een "huiskamerrestaurant" zou zijn. Wilt u meewerken aan de sociale betrokkenheid in uw buurt? De eerste 50 chefs een gratis keukenschort! Aanmelden kan via de website: www.lansingerland.sharednd.nl of neem contact op met Nick Plokkaar en Suzan Vellekoop van ShareDnD.

U kunt op de volgende manieren in contact komen:bereikbaar tussen 10:00 en 20:00: Lansingerland@sharednd.nl -085 130 746 8 -

Meer berichten