Collecte Jeugdfestival Berkel en Rodenrijs

In 2019 wordt het Jeugdfestival Berkel en Rodenrijs voor de 56e keer georganiseerd, waar men weer circa 500 kinderen en circa 100 vrijwilligers mag verwachten. De organisatie van het Jeugdfestival is inmiddels al weer een aantal maanden in volle gang. Het thema voor 2019 is 'DUCKSTAD'. Het festival vindt plaats van 27 tot en met 29 augustus 2019.

Berkel en Rodenrijs - Om het Jeugdfestival financieel mogelijk te maken wordt er door vrijwilligers in Berkel en Rodenrijs gecollecteerd. In de week van 7 juli tot en met 13 juli kan er iemand met een collectebus bij u aan de deur staan. Het Jeugdfestival heeft geen beschikking over de befaamde pinbussen, dus alle kleingeld wordt gewaardeerd om het Jeugdfestival voor de deelnemers gratis te kunnen laten plaatsvinden.

De collectanten hebben altijd een bewijs bij zich van het Jeugdfestival en een legitimatiebewijs. Komt er niemand bij u aan de deur en wilt u financieel steunen, dan staat het banknummer op de website vermeldt.

De inschrijving voor de kinderen en de leiding is nog open tot en met 20 juli, via de website www.jeugdfestival.nl kunnen kinderen zich inschrijven.

Meer berichten