Kunt u de prijsvraag beantwoorden over The Lion King?
Kunt u de prijsvraag beantwoorden over The Lion King? (Foto: )

Binnenkort in Euroscoop: doe mee en win vrijkaarten

Op steenworp afstand van Lansingerland ligt Euroscoop Schiedam. Een leisurecentrum met horeca, entertainment en natuurlijk films. In 11 zalen zie je de laatste nieuwe films. Voor en na de film kun je terecht voor een lekker hapje eten bij diverse horeca of spelen bij de family arcadehal van Sir Winston Fun & Games en GlowGolf Schiedam.

Schiedam - Deze TOPfilms zijn nu te zien in Euroscoop Schiedam:

Spider-Man™: Far From Home
Peter Parker (Tom Holland) is terug in Spider-Man! Onze vriendelijke superheld besluit om mee te gaan met Ned (Jacob Batalon), MJ (Zendaya) en de rest van zijn vrienden op een vakantie naar Europa. Peters plan om het superheldenbestaan een paar weken achter zich te laten valt al snel in het water: met tegenzin gaat hij ermee akkoord om Nick Fury (Samuel L. Jackson) te helpen het mysterie te ontrafelen achter een aantal onverklaarbare aanvallen, die in heel Europa voor grote chaos zorgen!

Child's Play
Andy Barclay krijgt van zijn moeder een speelgoedpop voor zijn verjaardag. Niet lang daarna beginnen enkele rare gebeurtenissen plaats te vinden die leiden naar Andy's pop. Het lijkt wel bijna of de pop tot leven is gekomen.
Voor de hele familie:

Toy Story 4
Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie's tot speelgoed omgetoverde handenarbeidprojectje, genaamd Forky, zichzelf als 'vuilnis' ziet en niet als speelgoed, besluit Woody hem te laten zien waarom het leuk is om speelgoed te zijn.

Kijkt u voor het complete aanbod en alle aanvangstijden op www.euroscoop.nl/schiedam

WIN VRIJKAARTEN
Wilt u gratis kennismaken met Euroscoop Schiedam? Doe mee met deze actie en win vrijkaarten. Onder de inzenders met het juiste antwoord, verloten wij 5 x 2 vrijkaarten. De vraag is: Vanaf 17 juli zie je The Lion King bij Euroscoop Schiedam. Hoe lang geleden is het dat de animatieklassieker voor het eerst in de bioscoop te zien was. Mail uw antwoord voor 16 juli 2019 naar redactie.3b@persgroep.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Meer berichten